Bloemisterij Artikelen

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Lees meer over bloemisterij artikelen

of ga direct naar onze webshop
b10._roos_2018.8a

Roos | Bloem van februari

De Grieken, Romeinen en Egyptenaren ontdekten vele duizenden jaren geleden de schoonheid van de romantische roos. Helaas moesten wij wachten tot de zestiende eeuw. Sindsdien groeit de populariteit van de roos non-stop en komen er ieder jaar weer nieuwe soorten bij. Het is duidelijk: van de roos zijn we nog lang niet af.
tulp2

Tulp | Bloem van januari

Ah, de tulp! Hollandser kan het haast niet, zou je denken, maar eigenlijk is de tulp oer-Iranees, oer-Afghaans en oer-Kazachstaans. Nomaden namen de kleurrijke bloemen mee naar Turkije, waar stoere sultans ze op hun tulband gingen dragen. Zo kreeg de bloem zijn naam: ‘tulipan’ betekent namelijk tulband.
lisianthus_2016-02

Lisianthus | Bloem van december

De lisianthus lijkt dan wel zacht en lief, ze heeft een krachtige symboliek. Deze bloem staat namelijk voor waardering, dankbaarheid en charisma. Dat maakt haar de perfecte kandidate voor een cadeauboeket voor een ander… of lekker voor jezelf!
novembre_orchidee.2018.4

Orchideeën (Vanda, Phalaenopsis, Cymbidium) | Bloem van november

Orchideeën bewaren veel geheimen; niemand kan echt zeggen hoe oud deze op één na grootste plantenfamilie ter wereld is. Wat we wel weten is dat de prachtige kleuren en vormen van de orchidee hun oorsprong vinden in de tropische regenwouden.
chrysant2016-4_0

Chrysant | Bloem van september

De warme en kleurrijke chrysant staat dan in het zonnetje! Uw klanten vinden in de Bloemenagenda op Mooiwatbloemendoen.nl informatie over het ongekend brede kleurenpalet en de vele mogelijkheden van deze bloem. Laat u uw klanten ook kennismaken met de prachtige bloeier? Kom maar op met de herfst!
sunflower_2017-02

Zomerbloemen | Bloem van augustus

De Delphinium komt van Franse, Amerikaanse én Engelse kwekers. Een internationale dame dus. Al vanaf het begin van onze tuincultuur genieten we van deze prachtige bloemen. Omdat de bloemen naast ‘mooi zijn’ geen functie hebben (niet geneeskrachtig of eetbaar) waren ze niet interessant voor de landbouwbedrijven.
lelie_2016-04

Lelie | De bloem van juli

Lelies zijn niet alleen veelzijdig qua kleur, vorm en grootte, maar ook wat betreft hun herkomst. In het wild is de lelie te vinden in Korea, Japan en delen van Siberië, maar ook dicht bij de evenaar, in India.
agenda-des-fleurs_juin_pivoine.2018.7

Pioenroos | Bloem van juni

Het is juni en dat betekent dat het tijd is voor de beeldschone pioenroos. Deze lieveling laat deze maand vele vazen stralen. Maar is evengoed veel te zien in bruidsboeketten en bijzondere centerpieces. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over de fenomenale pioenroos. Laat u uw klanten ook kennis maken met de pioen?
b.calla_.2a.low_

Calla | Bloem van mei

De Calla, die ook luistert naar de naam Zantedeschia, is een graag geziene stijlvolle gast op feestelijke gelegenheden. Deze prachtig gevormde bloem doet ’t goed in luxe boeketten, corsages en decoraties, maar komt ook helemaal tot zijn recht bij jou thuis in de vaas.
b_gerbera.2018.7.low__0

Gerbera | Bloem van april

In april staan we stil bij Pasen en de komst van nieuw leven. Daar hoort een kleurrijke bloem bij. De gerbera is met haar vrolijke voorkomen de ideale kandidaat om deze maand extra te vieren. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze veelzijdige bloem. Laat u uw klanten ook kennis maken met de gerbera?
b.voorjaarsbloemen.2018.6a.low_

Voorjaarsbloemen | Bloem van maart

De lente staat voor de deur, een uitgelezen kans om dit te vieren met niet één, maar drie voorjaarsbloemen op de Bloemenagenda: ranonkel, anemoon en leucospermum. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze lentebloeiers. Laat u uw klanten ook kennis maken met voorjaarsbloemen?
b.freesia_2018.5.lows_

Freesia | Bloem van februari

Februari barst van de elegantie. De vrolijke blaadjes van de freesia zien er altijd perfect gestyled uit.
tulp_2017-2a

Tulp | Bloem van januari

Gaf je in de zestiende eeuw een tulp, dan gaf je rijkdom. In die tijd was de bloem namelijk mateloos populair en ontstond er een speculatieve handel in tulpenbollen. Voor de prijs van één tulpenbol schafte je toen een heel grachtenpand aan in Amsterdam.
lisianthus_2015_03

Lisianthus | bloem van november

De lisianthus lijkt dan wel zacht en lief; ze heeft een krachtige symboliek. Deze bloem staat namelijk voor waardering, dankbaarheid en charisma. Dat maakt haar de perfecte kandidate voor een cadeauboeket!
11osmanthus_16_tvdm_november_equalise_mr

Chrysant | bloem van oktober

De symboliek van de chrysant? Deze bloem staat bij uitstek voor geluk en gezondheid. Met de stijlvolle chrysant haalt uw klant dus zowel eindeloos veel kleur in huis als een flinke dosis geluk.
exotische_bloemen_2017-3.low_

Exoten | de bloem van september

In september staan we niet stil bij één bloem, maar drie! Strelitzia, gloriosa en anthurium zijn stuk voor stuk opvallende verschijningen die je vervoeren naar zomerse oorden. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over de strelitzia, gloriosa en anthurium. Laat u uw klanten ook kennis maken met de exoten?
hortensia_2017-2

Hortensia | De bloem van augustus

Het zomergevoel houden we nog stevig vast met de hortensia. Deze natuurlijke sfeermaker weet jaarrond de zonnestralen in huis te halen. De hortensia is met haar robuuste voorkomen een stukje vakantie in de vaas. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze veelzijdige bloem. Laat u uw klanten ook kennis maken met de hortensia?
sunflower_2017-02

Zonnebloem | De bloem van juli

De zonnebloem staat vaak symbool voor de zon en de liefde. In de Griekse mythologie wordt nimf Clytia smoorverliefd op de zonnegod Apollo. Hoewel Clytia heel mooi was, beantwoordde Apollo haar liefde niet. Het resultaat: Clytia stierf van ellende, veranderde in een zonnebloem en draaide zo voortdurend mee met de zon om haar zonnegod te kunnen zien. Deze vrolijke bloem kent dus een zeer romantische maar dramatische love story…